Bryggeriet - Teknik - SM-2005 - SMÖF-2006 - SM-2008 - SMÖF-2008 - SM-2009 - Bilder - Recept - LänkarSM i hembryggt öl 2008 arrangerades i Lövstabruk den 26:e april. Draupner deltog med en Märzen i både dommarklassen och i Folkets val, i klassen underjästa öl, tillsammans med plus 80 andra öl. Till vår stora glädje vann vår karamelliga Märzen, Neuschwanstain, en silvermedalj. Ilja och Micke fick klara sig utan pappa Uno. Men det gick ju ganska bra ändå
Se bilden i ett större format.


Ilja, Micke men en saknad Uno.
Ett trevligt och bra arrangerat ÖL-SM i en vacker idyll med många glada bryggare och besökare. Kan det bli bättre? Det skulle vara om FHI och kommun kunde begripa vad vi håller på med och inte misstolka (medvetet) hela tävlingen för en subvensionerad fyllefest och ett hot mot samhällets välbefinnande. Skärpning tack!
Se bilden i ett större format.
Hur vackert kan det bli?.
Tre malliga killar som umgicks med besökare och serverade Draupners uppskattade öl. Till höger har vi vårt gästinhopp. Tack för hjälpen Matthias.
Se bilden i ett större format.
Alle tre samlade på en bild.
Stort grattis till Lövstabruks Ölvänner för ett väl genomfört SM och till alla framgångar. På bilden har vi Östlund (Lövsta) och Westlund samt ett helt knippe medaljer.
Se bilden i ett större format.
SM-guld, SM-silver....
Mer än femhundra besökare som gladdes åt den smakrikedom som erbjöds. Till FHI:s stora bedrövelse har nu alla dessa besökare fördärvat sin hälsa för tid och evighet. Men kulturen måste ha sitt pris. Vi får hoppas att det hunnit växa fram en ny generation till ÖL-SM 2009. Eftersom samtliga som var i Lövstabruk i år troligen kommer att vara uteliggare, försjukna i djup missär och säkert oförmögna att ta sig till SM nästa år.
Se bilden i ett större format.
Människoliv som gått till spillo

Tillbaka till startsidan.